GOLDEN FARM سنگ های آذرین در فضای بسته برای سلامتی مضر هستند
در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلی تالار گفتمان آرشیو عضویت ورود نقشه سایت خوراک تماس با ما
بلوک راست
درباره مــا
با سلام من سلیمان هستم و برای ساخت این وبلاگ دو دلیل داشتم : 1- آگاهی هر چه بیشتر مردم فارسی زبان با رشته زمین شناسی : متاسفانه در ایران زمین شناسی جزو رشته های پر طرفدار نیست و آگاهی مردم ایران نسبت به این رشته بسیار کم است، و برای همین یک گردی روی این رشته و شاخه های آن برای مردم وجود دارد و من بر آن آمدم تا مردم را با رشته خودم و زیبایی های آن آشنا کنم. 2- افزایش آگاهی های خودم
موضوعات
آرشیو
لینک های دوستان
نظرسنجی
چقدر به آینده شغلی رشته زمین شناسی امید دارید؟

بلوک راست
فیکس
بلوک وسط
پذیرش پروژهای اکتشاف سطحی و ژئوفیزیک و ترسیم نقشه زمین شناسی

پذیرش پروژهای اکتشاف سطحی و ژئوفیزیک و ترسیم نقشه زمین شناسی
* اکتشاف سطحی معادن
* ترسیم نقشه زمین شناسی
* ژئوفیزیک
* تهیه گزارش اکتشافی
* تحلیل تصاویر دورسنجی

با نازلترین قیمت
جهت سفارش تماس بگیرید
09114217488
آخرین ارسالی های انجمن

سنگ های آذرین در فضای بسته برای سلامتی مضر هستند

1527 بازدید شنبه 27 اردیبهشت 1393 زمین شناسی معدن,کانی شناسی,زمین شناسی - پترولوژی,
لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

سنگ های آذرین در فضای بسته برای سلامتی مضر هستند

http://danesh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/7/7f/granit.JPG

سنگ های گرانیتی پس از بازالت ها فراوان ترین سنگ های آذرین اند.گرانیت و هم عرض بیرونی آن ریولیت جزء سنگ های فلسیک اند وعمدتا از فلدسپات پتاسیم دار،پلاژیوکلازسدیم دار وکوارتز درست شده اند.
در بین عوامل طبیعی ، خاک و سنگ ها در تشعشعات طبیعی نقش اصلی دارند و در بین رسوبات و خاک ها ، سنگ های گرانیتی به دلیل داشتن مواد اورانیوم ، توریوم و پتاسیم رادیو اکتیو ، دارای مواد پرتوزای بالایی هستند.سنگ های گرانیتی معمولی‌ترین سنگ های پلوتونیک در نواحی قاره‌ای هستند و بزرگترین باتولیت های جهان را نیز همین سنگ ها تشکیل می‌دهند. اغلب این سنگ ها فلسیک هستند. اغلب گرانیتوییدها به صورت مذاب های پوسته‌ای تشکیل شده‌اند. به‌علاوه ، گرانیتوییدها قسمت «آذرینی» اغلب کمپلکس های میگماتیتی را تشکیل می‌دهند. علاوه براین هابرخی از کانی های آهن ومنیزیم دار مانندبیوتیت وآمفیبول از نوع هورنبلندنیز به مقداری در سنگ گرانیت یافت می شود.برخی از این سنگ ها ممکن است دارای موسکویت نیز باشند.گرانیت ها معمولا سنگ هایی به رنگ روشن اند که بسته به نوع فلدسپات پتاسیم دارشان ممکن است به رنگ سفید،خاکستری ویا صورتی دیده شوند.


درگرانیت بلور کانی ها همه قابل رویت است وبه سادگی می توان آنها را ازروی مشخصات ظاهریشان تشخیص داد.بلورهای تشکیل دهنده ی گرانیت بر خلاف دیگر سنگ های مافیک ،اغلب اشکال هندسی منظمی را نشان نمی دهند.این امر بدلیل نحوه سرد شدن متفاوت آنها نیست بلکه بیشتر به این علت است که طی فرایند تبلوربرخی ازکانی ها بلورهای مشخصی را می سازندوبرخی دیگر چنین نیستند.
سنگ های دارای ترکیب گرانیتی بیشترین تنوع را در میان سنگ های آذرین دارند.گروه هایی از سنگ های گرانیتی که بلورهای درشتی دارند پرانیت پگماتیتی نامیده می شوند. معادل خروجی گرانیت ، ریولیت ، نام دارد که سنگی سفید رنگ است.بلورهای کانی ها را معمولا درریولیت نمی توان تشخیص داد.ازاین روست که اغلب ، رنگ عامل مهم شناسایی ریولیت درنمونه دستی است.سنگ های ریولیتی ممکن است دارای بافت های متفاوتی باشند.ریولیت شیشه ای را "ابسیدین" می گویند.سنگ پا نیز نمونه متخلخل واسفنجی ریولیت یا آندزیت است.
درتقسیم بندی های دقیق تر ،به نوعی سنگ گرانیتی که مقدار فلدسپات پتاسیم دار آن زیاد است " سینیت" وبه هم ارز خروجی آن "تراکیت " می گویند. بيشتر گرانيت ها سخت و چگال هستند و به اين ترتيب جزو مصالح بادوام ساختماني قرار مي گيرند . در برابر نفوذ آب و اثر ضربه مقاوم اند و محيط هاي صنعتي را به خوبي تحمل مي نمايند . ظاهر گرانيت متأثر از كار انجام شده برروي سطح نهايي آن است كه ممكن است چكشي ، كلنگي ، تيشه اي يا صيقلي باشد . بهترين نماي سنگ گرانيت حالت صيقلي آن است كه زيبايي رنگ و انعكاس كريستال هاي آن را نمايش مي دهد . سطح گرانيت بر اثر حرارت و تفاوت ضريب انبساط و انقباض بين اجزاي كريستالي مختلف آن به صورت سوخته در مي آيد . استفاده تلفيقي از گرانيت صيقلي و سوخته در ساختمان به علت تضاد ، زيبايي جالبي پديد مي آورد. در ايران معادن بسياري وجود دارد كه سنگ هاي گرانيت با رنگ هاي مختلف از آنها استخراج مي شوند .سنگ گرانيت به علت هزينه سنگين استخراج ، برش و صيقل ، نسبتاًگران است به همين دليل بيشتر در نماي ساختمان هاي مهم به كار برده مي شود . از اين سنگ براي كف سازي ، پياده روسازي و راه سازي نيز استفاده مي گردد.
سنگ های گرانیتی؛ در فضاهای بسته براي سلامتي مخاطره آفرينند ! 
احمد جهانگيري عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و مجری این طرح پژوهشی اعلام كرد ، تشعشعات طبیعی تولیدی از مصالح ساختمانی به ویژه سنگ های گرانیتی به گاز رادیو اکتیو رادون و تورون تبدیل و اگر این تشعشعات در فضای کاملا بسته ایجاد شود با تجمع در محیط به ریه انسان وارد می شود و با ماندگاری خود می تواند اثرات سویی در سلامتی انسان داشته باشد . در صورت استفاده از سنگ های گرانیتی در فضاهای بسته، با تهویه هوای این محیط ها می توان از تجمع گازهای پرتوزا مانند گاز رادون و تورون به آسانی جلوگیری کردو استفاده از سنگ های گرانیتی در محیط باز و نماهای ساختمانی مشکلی ندارد ، در مورد به کارگیری این نوع مصالح در فضاهایی مانند راه پله ها و فضاهای بسته ای که از تهویه مناسب برخوردارند، ریسک خطر به مراتب کمتر می شود.
درگرانیت بلور کانی ها همه قابل رویت است وبه سادگی می توان آنها را ازروی مشخصات ظاهری شان تشخیص داد.بلورهای تشکیل دهنده ی گرانیت بر خلاف دیگر سنگ های مافیک ،اغلب اشکال هندسی منظمی را نشان نمی دهند.این امر بدلیل نحوه سرد شدن متفاوت آنها نیست بلکه بیشتر به این علت است که طی فرایند تبلوربرخی ازکانی ها بلورهای مشخصی را می سازندوبرخی دیگر چنین نیستند.
سنگ های دارای ترکیب گرانیتی بیشترین تنوع را در میان سنگ های آذرین دارند.گروه هایی از سنگ های گرانیتی که بلورهای درشتی دارند پرانیت پگماتیتی نامیده می شوند.
معادل خروجی گرانیت ، ریولیت ، نام دارد که سنگی سفید رنگ است.بلورهای کانی ها را معمولا درریولیت نمی توان تشخیص داد.ازاین روست که اغلب ، رنگ عامل مهم شناسایی ریولیت درنمونه دستی است.سنگ های ریولیتی ممکن است دارای بافت های متفاوتی باشند.ریولیت شیشه ای را "ابسیدین" می گویند.سنگ پا نیز نمونه متخلخل واسفنجی ریولیت یا آندزیت است.درتقسیم بندی های دقیق تر ،به نوعی سنگ گرانیتی که مقدار فلدسپات پتاسیم دار آن زیاد است " سینیت" وبه هم ارز خروجی آن "تراکیت " می گویند.

برچسب ها :


ارسال نظر
کد امنیتی رفرش

پست های مرتبط :



بلوک وسط
بلوک چپ
آمار سایت
تبلیغات
انجام پروژه های زمین شناسی تحقیق و ترجمه متون زمین شناسی ، انجام پروژه، مقاله و پایان نامه زمین شناسی و جغرافیا و برنامه ریزی شهری ، انجام امور تایپی ، تهیه نقشه توسط نرم افزار جی آی اس با قیمت مناسب و در اسرع وقت
تبلیغات متنی جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
تبلیغات متنی جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

Code center

ورود به سایت
ارتباط با مدیر
آمارگیر
    آمار مطالب
    کل مطالب : 177
    کل نظرات : 69
    آمار کاربران
    افراد آنلاين : 2
    تعداد اعضا : 145
    آمار بازديد
    بازديد امروز : 389
    بازديد ديروز : 1,122
    گوگل امروز : 17
    گوگل ديروز: 39
    بازديد هفته : 1,810
    بازديد ماه : 4,168
    بازديد سال : 64,110
    اطلاعات شما
    آي پي : 3.17.28.48
    مرورگر : Safari 5.1
    سيستم عامل :
بلوک چپ
فیکس
مطالب جدید
  • چطوری گزارش زمین شناسی تنظیم کنیم؟
  • چگونه شهاب سنگ پیدا کنیم؟
  • نقشه تفکیک هندسی مناطق حاله دگرسانی ایران
  • آنومالي ها و موارد استفاده از آنها
  • تاريخچه استفاده از فلزات در ايران
  • ایزوتوپ چیست؟
  • با ارزش ترین عناصر کره زمین
  • نگاهی به آینده شغلی رشته زمین شناسی
  • راز ستون های سیمانی 2000 ساله
  • خطر خشک شدن خلیج گرگان
مطالب پربازدید
  • اصطلاحات مهم زمین شناسی
  • 7 روش تشخیص سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی
  • آینده شغلی رشته زمین شناسی و گرایش های آن
  • 200 سال زمان تا ترک زمین
  • اصطلاحات انگلیسی زمین شناسی
  • درختان سنگی ( فسیل درختان )
  • مشخصات کانی ها در زیر میکروسکوپ + طبقه بندی
  • راز ستون های سیمانی 2000 ساله
  • جدول تمام کانی ها بر ترتیب حرف الفبا
  • ماسه و انواع آن
مطالب تصادفی
  • معرفی مفهوم زمین شناسی تکتونیک
  • سنگ های آذرین در فضای بسته برای سلامتی مضر هستند
  • تاریخچه زمین شناسی اقتصادی در ایران
  • گوهرهایی از فضا (ترجمه)
  • ال نینو
  • 10 مکان زیبا در روی زمین ( عجایب ده گانه )
  • جنگلی از سنگ در ماداگاسکار
  • 7 روش تشخیص سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی
  •  نوواکولیت (Novaculite)
  • معرفی رشته رسوب شناسی
برای حمایت مالی کلیک کنید